BFPautomation

 

BFP werd in 2010 opgericht door ing. Fabien Catteeuw en Bart Willems. We hebben meer dan 15 jaar ervaring in de industriële elektronica, robots, PLC's, microcontrollers, data collection software, client-server applicaties en fysieke testapparatuur. We volgen de nieuwste technologieën om onze klanten te voorzien van de best passende oplossingen.

Sinds 2015 maakt Tim Vandenbroucke deel uit van ons team als ICT specialist en werken we nauw samen met gediplomeerde PLC programmeurs en machinebouwers.

we staan voor

Service en creativiteit zijn ongetwijfeld onze sterkste troeven. Klanten vinden ons om een oplossing uit te werken van a tot z met de nodige flexibiliteit. Het is dan ook van essentieel belang dat onze klanten gedurig betrokken zijn tijdens de ontwikkeling van het project. Onze gestructureerde manier van aanpak en opvolging wordt zeer op prijs gesteld.

DOELSTELLING

Voor ons zit de uitdaging erin om op een efficiënte en innovatieve manier de performantie van het proces te verbeteren. Als dit kan gecombineerd worden met online opvolging is de cirkel rond.

REFERENTIES

Bedrijven zoals AB InBev, Solvay, On Semiconductor en BP zijn enkele referenties die sinds enkele jaren beroep doen op BFP. Zowel voor KMO’s als multinationals kunnen wij een meerwaarde betekenen. Het is onze taak om een correcte oplossing uit te werken in functie van de noden en het budget van de klant.