actware QC

 
actware Quality Control
 

actware Quality Control

actware QC is meestal geïntegreerd in actware LPS omdat beide applicaties complementair zijn. De QC-software kan ook als stand-alone applicatie worden gebruikt om te beoordelen of uw eindproducten voldoen aan de vooraf beschreven normen en of ze consistent zijn.

Checklists voor kwaliteitscontrole zijn onmisbaar geworden in het dagelijks productieproces. actware QC verwittigt de operator wanneer een controle van toepassing is. Volledige traceability: alle informatie van cheklists, sensors en camera's wordt bij het order geregisteerd.

Smart camera's

Camerasystemen worden gebruikt voor inline kwaliteitscontrole of realtime metingen. Het algoritme kan bepalen welke producten aan de vereisten voldoen of kan beslissingen nemen op basis van metrische parameters.

Afhankelijk van de toepassing is specifieke hardware vereist. Eenvoudige toepassingen kunnen met budgetvriendelijke camera's uitgerust worden, complexe metingen zoals organische materialen worden via algoritmes en AI of Deep Learning technologiën verwerkt.

 
Smart camera's
 
 
QC checklists
 

QC checklists

Checklists, in te vullen vanop tablets, smartphones of dekstops, al dan niet voorzien van instructies of bijkomende documentatie zorgen voor de juiste informatie bij de juiste persoon op het juiste moment. Met tablets kan men heel eenvoudig foto's toevoegen of barcodes lezen.

Service en creativiteit zijn ongetwijfeld onze sterkste troeven.

Technologie partners

Technologie partners
Technologie partners
Technologie partners
Technologie partners